Naber Plastics is een hecht familiebedrijf.

Hoe groot wij ook zijn, wij blijven altijd klein.

Benieuwd naar ons DNA?

Gedreven

Wij starten alleen een nieuw project op als wij hier echt in geloven. Met deze sterke motivatie voor de dingen die wij doen streven wij altijd naar het hoogst haalbare resultaat. Wij vervullen graag een voorbeeldrol en zijn vooruitstrevend met altijd oog voor de lange termijn. Hardwerkend resultaten behalen geeft positiviteit en energie. Van onze medewerkers verwachten wij een betrokken en energieke houding. Je neemt verantwoordelijkheid en hebt net als wij een passie voor het bedrijf.

Ontwikkelgericht

Wij houden van nieuwe creatieve uitdagingen. Adrenaline stroomt door de aderen van ons bedrijf bij het bedenken en ontwikkelen van innovatieve producten en processen. Grensverleggend en onderzoekend geven wij graag ruimte om te proberen en te falen. Voor onze huidige én toekomstige medewerkers bieden wij een warm huis vol mogelijkheden, met ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Wij zijn flexibel en denken graag out of the box.

Nuchter

Logisch nadenken en hard werken heeft ons altijd het verst gebracht. Geen woorden, maar daden waarin gezond verstand, korte lijnen en snel beslissen bij onze cultuur horen. Wij zijn vasthoudend en geloven in onze eigen kracht. Concrete communicatie wordt door ons gehanteerd en gewaardeerd.

Eerlijk

Onze communicatie en handelswijze kenmerken zich door een ‘recht door zee’ mentaliteit. Wij staan voor een eerlijke manier van zaken doen waarbij Gentlemen’s agreement voor ons net zoveel waarde heeft als een contract. Wij zijn allergisch voor verborgen agenda’s, leugens of geroddel. We zijn gek op langdurige relaties welke zijn opgebouwd uit wederzijds vertrouwen.

Verbonden

We voelen een sterke verantwoordelijkheid, zowel naar elkaar als familie, als naar het bedrijf en haar medewerkers. Openheid, betrouwbaarheid en loyaliteit met wederzijds respect staan voorop in de manier waarop we met elkaar omgaan. Verbondenheid betekent voor ons dat we het wij-gevoel binnen het bedrijf bevorderen, overal waar het kan.

#